sâmbătă, 8 august 2015

Bună-i berea... s-o ai din ce bea

Cum ne-am mutat împreună, strângem tot ce prindem, precum îi obiceiul, pentru casă nouă. Ştiţi senzaţia aia de bine când îţi iei ba un tocător, ba o farfurie, ba o lampă şi îi numa' bine c-ai luat ceva în casă? Staţi să vedeţi cum e când apar de nicăieri.

Aşa am păţit-o noi aseară.
Destul de tărziu, mă zoreşte al meu să mă primenesc că merem în oraş. Bineeee. Da' unde să merem nu ştia. E nou în oraş, cetăţean imigrat deci trebe dus pe Şcolii.

Am ajuns la Pur Si Simplu cu nişte prieteni de-ai lui şi ne-am pus pe bere. (bună-i berea)
Cârciuma e drăguţică, am mancat nişte spaghete fenomenale şi fetele de-acolo îs de treabă. Mi-a plăcut.

Brusc şi dintr-o dată un tip cu un microfon începe să toarne câte-o glumă (cam prăfuite dar se iartă) şi ne-anunţă că participăm la un concurs de cultură generală. Hopaaaa.

Mai are rost să zic că noi am câştigat?

Echipa lu' Vasile a câştigat detaşat cu 33 de puncte. Câte-o halbă de bere la mesean (dintre care numa' eu eram consumatoare de alcool, restul şoferi) şi două seturi de halbe de dus acasă. De-alea cu gură spornică să alunece mai degrabă pe gât în jos.




Mi se pare că a fost prima ediţie dar urmează cate una în fiecare vineri, de la 10 seara. Au timp să se perfecţioneze.

O fo' amuzant, întrebările - nici prea prea, nici foarte foarte (cum se numeşte fenomenul de aterizare pe Lună?), categoriile în schimbare (Terra şi natura, Istorie, Automobile şi Astrologie), glumiţe, tot tacâmul. Şi bere.

Apoi să nu te mai duci pe-acolo?! Numa' să mai schimbe premiile că nu bem noi atâta bere câte pahare câştigăm.


P.S. Sâmbăt e Tequila Party. 2 lei shot-ul... Arrrriiibaaaa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu